Melissa van Eunen

– Secretarieel/Notarieel medewerker –

Afwisseling kenmerkt mijn werkdagen.
Mijn werk varieert van het beantwoorden van de telefoon, tot het aanmaken van nieuwe dossiers en van het ontvangen van onze klanten tot het voorbereiden van de verklaringen van erfrecht, en alles ertussenin!
Er is echter één aspect dat iedere dag terugkeert en dat mij het meest aanspreekt: het klantencontact.

In het verleden heb ik de opleiding ‘Social Work’ gevolgd. Wellicht niet meteen met de gedachte om in het notariaat te gaan werken, maar het komt nu zeer goed van pas.

Melissa van Eunen

– Secretarieel/Notarieel medewerker –

Afwisseling kenmerkt mijn werkdagen.
Mijn werk varieert van het beantwoorden van de telefoon, tot het aanmaken van nieuwe dossiers en van het ontvangen van onze klanten tot het voorbereiden van de verklaringen van erfrecht, en alles ertussenin!
Er is echter één aspect dat iedere dag terugkeert en dat mij het meest aanspreekt: het klantencontact.

In het verleden heb ik de opleiding ‘Social Work’ gevolgd. Wellicht niet meteen met de gedachte om in het notariaat te gaan werken, maar het komt nu zeer goed van pas.

© Copyright - Notariaat Valkenburg | KvK: 78356881 | BTW: NL8613.63.930 | Bank: NL 94 INGB 0006 9658 38